Pentru aniversarea Zilei Naționale, în Anul Centenar al Marii Uniri, în data de sâmbătă 27 octombrie 2018, un număr de peste 50 membri ai A.N.C.M.R.R. din M.A.I., filiala Constanța, au efectuat o excursie de o zi pe litoralul bulgăresc, până în orașul Varna.

Excursia s-a organizat cu o parte din membrii filialei care au completat anul trecut Declarația 230 fiind de acord ca 2% din impozitul pe pensie să fie virat asociației noastre, fonduri intrate în cont.

La excursie au participat și membri ai biroului executiv, cât și președintele filialei, domnul colonel (rtg.) dr. Marin Buzescu, prilej cu care, pe lângă litoralul bulgăresc au fost vizitate în Varna: Catedrala, Muzeul Naval, Muzeul figurilor de ceară, Muzeul mașinilor și motocicletelor de epocă; iar în Balcic: Castelul de vară al Reginei Maria a României și Grădina Botanică.

Toți participanții la excursie s-au întors cu o impresie deosebit de plăcută despre tot ceea ce au văzut, exprimându-și dorința de a mai participa și la alte acțiuni asemănătoare și felicitând, pentru inițiativă, conducerea filialei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.