În data de 27 noiembrie 2018, la Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, s-a desfășurat o emoționantă festivitate de acordare, de către conducerea instituției, a unor înalte distincții, pentru Asociația noastră și unii dintre camarazii noștri.

În prezența domnului chestor principal Bogdan-Mihail Ivănescu, secretar general al M.A.I., și a unui numeros public, cu prilejul Centenarului Marii Uniri, Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, i-a fost acordată PLACHETA DE ONOARE A MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE, însoțită de brevetul respectiv, semnat de doamna ministru.

În același timp, domnul secretar general a înmânat domnilor  general (rtg.) dr. Ioan Hurdubaie, colonel (rtg.) ing. Mircea-Ion Bacalu și colonel (rez.) Alexandru-Cătălin Ionescu EMBLEMA DE ONOARE A M.A.I. PENTRU MISIUNI INTERNAȚIONALE și brevetele respective, ca o recunoaștere a contribuției acestora la realizarea unor obiective importante ale Națiunii Române, între care aderarea la N.A.T.O. și la Uniunea Europeană, dar și la promovarea cooperării polițienești internaționale,.

De asemenea, tot cu acest prilej, conducerea M.A.I., sub semnătura doamnei ministru Carmen-Daniela Dan, a acordat DIPLOME DE ONOARE unui număr de 45 membri ai Asociației noastre.

În data de 29 noiembrie, conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a acordat Emblema de Rezervist de Onoare, pentru întreaga activitate desfășurată în poliție, camarazilor noștri, domnii colonel (r.) Alexandru-Pavel Ciuta, președintele filialei Bihor a Asociației, colonel (rtg.) Gheorghe Bonta, membru al Consiliului Executiv și colonel (rtg.) Dragoș Chirică, președintele Comisiei de Cenzori a Asociației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.