Un grup format din 20 de membri ai Sucursalei Câmpulung din cadrul filialei județene „Neagoe Basarab“ Argeș, condus de colonelul (r.) Gheorghe Malea, președintele sucursalei, a vizitat, în ziua de 25 iulie 2019, obiective turistice din municipiul Craiova.

Primul popas a fost făcut la sediul camarazilor noștri rezerviști M.A.I de la filiala Dolj, după care a fost vizitat Muzeul de Artă din Craiova, situat în Palatul „Constantin Mihail“, unde oaspeții au admirat picturi de Constantin Leca, Theodor Aman, Ștefan Luchian, Nicolae Tonitza și șapte sculpturi ale marelui Constantin Brâncuși.

În continuare a fost vizitat stadionul „Ion Oblemenco“ care are o capacitate de 30.983 locuri, Sala Polivalentă și parcul „Nicolae Romanescu“ care se întinde pe o suprafață de 100 ha, iar amenajarea sa a început în 1898. În interiorul parcului au putut fi admirate Castelul Fermecat, Grădina Zoologică și Podul Suspendat.

La întoarcere, excursioniștii câmpulungeni s-au oprit la Popasul Cerbul din localitatea Albota, unde s-a servit cina.

Întreaga activitate s-a bucurat de sprijinul jandarmilor doljeni, care le-au fost gazde primitoare oaspeților din Argeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.