Cu toate dificultățile create  de perfidul și nevăzutul dușman, denumit Covid 19, care nu are de gând să ne lase să intrăm în normalitate și ne obligă să stăm la distanță unii față de alții, conducerea filialei Constanța a reușit ca în trimestrul I/2021 să marcheze, într-un mod unic și  inedit, aniversarea a opt camarazi care au împlinit în această perioadă  venerabilele vârste de 90, 85, 80, 75 și 65 ani.

În acest sens, sărbătoriților, fie la domiciliu fie la sediul filialei, le-au fost oferite  Diplome de Onoare pentru întreaga activitate desfășurată în structurile MAI și ale Asociației, unii activând încă de la înființarea filialei.

De asemenea fiecăruia i-a fost înmânată câte o sticlă de vin serigrafiată cu numele lor și cu sigla Asociației.

Fericiții sărbătoriți sunt: locotenent-colonel (rtg)  Vasile Ștefan-90 ani, colonel (rtg) Alexandru  Gheorghe-85 ani, colonel (rtg) Ciucur Ion-85 ani,  plutonier adjutant șef.(rtg) Herda Aurel-85 ani, colonel (rtg) Marin Constantin-80 ani, fost președinte al filialei, plutonier adjutant șef (rtg) Vasile Ion-80 ani, colonel (rtg) Albu Neculai-75 ani și colonel (rtg) Constantin  Ioan-65 ani.

Și pe această cale le dorim sărbătoriților tradiționalul La mulți ani!, cu cele mai calde și sincere urări de sănătate, viață lungă și bucurii alături de cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.