În data de 21 decembrie 2021, la Școala de Agenți de Poliție de Frontieră ”Avram Iancu” din Oradea a avut loc, în prezența secretarului de stat din M.A.I., domnul Gabriel Marius Mureșan, și a directorului Direcției Resurse Umane din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Române, domnul chestor de poliție Valentin Melnic, festivitatea de depunere a jurământului militar de către cea de-a 33-a serie de elevi ai școlii, declarați admiși în urma susținerii examenului din sesiunea septembrie-octombrie 2021. Din cei 1215 candidați înscriși au fost admiși 224, din care 20 fete și 204 băieți.

La festivitate au mai luat parte oficialități locale și reprezentanți ai instituțiilor publice din Oradea, comandanți și șefi ai structurilor M.A.I. și M.Ap.N. din Garnizoana Oradea, cadre militare active și în rezervă, precum și părinți ai tinerilor elevi.

Ceremonialul depunerii jurămîntului militar s-a încheiat cu defilarea elevilor și a fanfarei militare, într-o atmosferă plină de emoție, sub comanda directorului școlii, comisar șef de poliție Ionel Hotnoga, după care oficialitățile au participat la o masă festivă organizată de conducerea școlii.

Din partea filialei ”MENUMORUT” Bihor a ANCMRR din M.A.I. au participat președintele filialei, domnul colonel (r) Alexandru-Pavel Ciuta și domnul general de brigadă (r) Nicolae Iancu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.