Și în cel de-al treilea trimestru al anului conducerea filialei a organizat o serie de manifestări pentru membrii săi, ocazionate de sărbătorirea camarazilor care au împlinit vârste rotunde, a Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, precum și a altor aniversări dragi unora dintre ei.

Astfel 11 dintre membrii filialei au fost sărbătoriți la împlinirea unor vârste cuprinse între 71 și 90 ani, oferindu-li-se diplome de onoare sau aniversare și câte o sticlă de vin serigrafiată cu numele fiecăruia.

De asemenea, cu ocazia zilei de 1 octombrie au fost acordate, din fondurile primite de la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, prin Asociația Națională, dar și din banii filialei, ajutoare bănești pentru camarazii cu probleme grave de sănătate și financiare.

Un exemplu aparte este cazul domnului plutonier adjutant șef Teodor Nazare, fost șef de post în județ, căruia i-a fost acordată o diplomă aniversară, din partea Consiliului Executiv al ANCMRR din MAI și a conducerii filialei Constanța, cu ocazia sărbătoririi a 50 ani de căsătorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.