Filiala “Pintea Viteazu” – Maramureș a ANCMRR din MAI, își continuă activitățile cultural educative. Astfel, în data de 16 martie 2023, a avut loc o dubla lansare a volumelor de poezie, apartinand doamnei Carmena Felicia Baintan, care este si presedintele Ligii scriitorilor maramureseni.

În prezența membrilor filialei și a unor membri ai Ligii scriitorilor maramureșeni, s-a realizat lansarea volumelor de poezie “Ore culcate” si “Insula in cer”.

Moderatorul acestui eveniment a fost vicepreședintele filialei, colonel (r) Iosif Coroiu, care a felicitat-o pentru toate realizarile in plan literar, si in special pentru cele 14 carti scrise pana in prezent.

A luat apoi cuvântul, profesorul si poetul Nicolae Dumitru, care în stilul său caracteristic, a facut o elegantă și excelentă prezentare a celor doua volume.

Au luat mai luat cuvântul, și au avut frumoase și elogioase aprecieri, colonel (r) Gheorghe Neag, profesoara Maria Berciu, colonel (r) Ioan Marchiș, iar actorul Claudiu Pintican, spre incantarea auditoriului, a recitat doua poezii, din cele doua carti lansate.

În finalul prezentării cei de față au avut plăcerea de a asculta două poezii recitate de autoarea celor două cărți.

Evenimentul s-a incheiat cu un foarte placut si relaxant microrecital de muzica folk, sustinut de catre cantautorul Eugen Marchiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.