Ca de fiecare dată Sfintele Sărbători ne aduc aminte și ne oferă prilejul de a fi mai buni. In acest an, cu ocazia sărbătorilor de paște, Asociaia „CLAR”, împreună cu IPA Regiunea Caraș-Severin și Asociaţia Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din M.A.I. – filiala Caraș-Severin a inițiat un proiect numit „învierea în familii fericite”.

Proiectul „Învierea în familii fericite” se adresează unor familii cu mulți copii, familii discrete în societate, care nu lasă să li se vadă greul, cu copii buni la învățătură, sport ș.a.

În data de 12 aprilie 2023 s-a reușit realizarea activităților de finalizare a proiectului „Învierea în familii fericite”. Un număr de 4 familii, având în total 23 de copii, familii care au serbat Paștele duminica următoare, au fost vizitate de reprezentanții Asociației „CLAR”, IPA Regiunea Caras-Severin și filiala Caraș-Severin a ANCMRR din M.A.I., care le-au dăruit un pachet consistent de alimente neperisabile, dulciuri și o sumă de bani pentru achiziționarea mielului de Paște.

Așa cum aranjează Dumnezeu întotdeauna lucrurile, așa le-a aranjat și de această dată. In fiecare dintre cele patru familii, mama, cea care duce greul pregătirii Sărbătorilor, activează în domenii în care ajută în mod direct oamenii: situații de urgență, învățământ, protecția copilului, voluntariat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.