Sâmbătă 27 mai 2023, începând cu ora 11.00, într-un peisaj propice organizării unei activități de socializare, antren și bună dispoziție, propunerea îndrăzneață, a președintelui filialei Timiș a A.N.C.M.R.R. din M.A.I, colonel (r) Dragoș-Valentin DUMITRAȘCU, privind organizarea „Zilei Rezervistului Militarîn aer liber, pe o insulă între lacuri, din localitatea Orțisoara, s-a concretizat într-o acțiune care s-a bucurat de multă apreciere.

Au răspuns invitației aproape 150 de participanți, într-o ținută lejeră, dar și insolită, în care iia a predominat, membri ai filialei Timiș a A.N.C.M.R.R. din M.A.I., ai filialei județene Timiș „col. Ion Enescu” a A.N.C.M.R.R.”Alexandru Ioan Cuza” din M.Ap.N., membri ai Sucursalei Timiș a A.C.M.R.R. din S.R.I., precum și membri ai Sucursalelor din Deta, Jimbolia, Lugoj și Sânnicolaul-Mare ale filialei Timiș.

În conformitate cu protocoalele încheiate, între filiala Timiș și Asociațiile similare din diverse localități, din Serbia, au răspuns pozitiv și au participat la sărbătoare, delegațiile din Novi Sad și Subotica Becej.

Sonorizarea, antrenul artistic și momentele de voie bună, au fost asigurate de formațiaStelele Banatului„, cu instrumentiști și cântăreți de muzică ușoară și populară de toate genurile.

Deși vremea i-a „încercat” pe participanți, cu o ploaie scurtă de vară, aceasta nu i-a împiedicat să continue distracția în același ton, activitatea încheindu-se în jurul ore1 19.00, cu promisiunea că astfel de activități vor fi repetate în viitor!

Pentru mai multe detalii, a se vedea:

Blog filiala Timiș: https://rezervistitm.wordpress.com/

Facebook: https://www.facebook.com/ancmrrmai.timis/

One thought on “SĂRBĂTORIREA ZILEI REZERVISTULUI MILITAR LA FILIALA TIMIȘ

  1. Pingback: Rezerviștii din jud. Timiș au sărbătorit de ziua lor – Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din M.A.I. – Fil. Timiș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.