În data de 31 mai, la Palatul Cultural „Teodor Costescu” din Drobeta Turnu-Severin un număr de 98 de membri ai filialei Mehedinți ai Asociației noastre au sărbătorit Ziua Rezervistului Militar.

Ședința festivă, organizată împreună cu filiala județeană „Decebal” a ANCMRR „Alexandru Ioan Cuza” din M.Ap.N., s-a bucurat de prezența oficialităților județene, respectiv a domnului Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean, a domnului Nicolae Drăghia, prefectul județului, a doamnei deputat Alina Teiș, a domnului comisar Lucian-Remus Luca, inspectorul șef al I.P.J. Mehedinți și a domnului colonel Daniel Manolea, comandantul inspectoratului județean de jandarmi. Oaspeții au rostit alocuțiuni în care au evocat importanța acestei zile.

Cu acest prilej membrilor Asociației le-au fost oferite 40 diplome aniversare și de onoare, precum și 50 insigne jubiliare ale Asociației, emise cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

Seara, participanții au fost invitați la o masă camaraderească, organizată la restaurantul Severin, la care au fost prezenți 175 de rezerviști, membri de familie și prieteni ai acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.