Se împlinesc 5 ani de la lansarea Blogului Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, Filiala Timiș (A.N.C.M.R.R. din M.A.I., Filiala Timiș), în premieră în zona de Nord – Vest a României, lansat la Timișoara, unic în țară pentru rezerviștii M.A.I. prin complexitatea de materiale (https://rezervistitm.wordpress.com/).

Pe blog se pot găsi știri și informații despre filialei (istoric, scop, obiective, drepturi, obligații, statut, conducerea filialei și date de contact, parteneri locali și internaționali, modalități de înscriere, adresa acesteia și programul de lucru), activitățile desfășurate de aceasta (comunicate, evenimente, alegeri, excursii, Ziua Rezervistului) inclusiv galerie foto, video, informații privitoare la pensii militare din M.A.I., informații utile despre sănătate (legislație, Centru Medical al jud. Timiș și alte articole utile în domeniu), respectiv obiective de cultură din Timișoara și județul Timiș unde cadrele militare în rezervă și retragere din M.A.I. din zonă își pot petrece timpul liber.

Nu în ultimul rând pe blog sunt informații cu link-uri cu partenerii filialei la nivel județean (Inspectoratul Județean de Poliție al Județului Timiș, Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontieră Timișoara, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al Județului Timiș etc.).

În egală măsură, împătimiţii de Facebook, Instagram sau Twitter au la dispoziţie link-uri spre paginile filialei de pe respectivele reţele de socializare.

Realizare de o indiscutabilă utilitate, blogul vine atât în sprijinul rezerviștilor din M.A.I. dar și populaţiei, autorităţilor locale, pentru cunoașterea activităților acestora, etc.

Și în perioada de pandemie COVID-19 activitatea filialei nu a fost întreruptă, s-au popularizat date utile pentru prevenirea îmbolnăvirii și alte informații specifice.

Ilustrăm mai jos cu câteva fotografii publicate pe blog in această perioadă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.