Și în anul acesta, ca în fiecare an, la 13 septembrie a fost sărbătorită Ziua Pompierilor din România! După intervențiile remarcabile avute în ultimii ani, atât în țară, cât și în străinătate, pompierii noștri merită poate mai mult ca oricând salutul întregii țări și o zi de sărbătoare numai a lor!
De ziua armei, foștii camarazi, membri acum ai Asociației noastre, au participat la manifestările organizate cu această ocazie, aducându-le un omagiu pentru activitatea desfășurată în prevenirea și stingerea incendiilor.

În toată țara, au fost depuse coroane și jerbe de flori în onoarea ostașilor pompieri căzuți la datorie, la București festivitățile având loc la Monumentul „Eroilor Pompieri” din Calea 13 Septembrie.

Conducerea Asociației noastre a fost reprezentată de domnul general de brigadă (r) Ioan Crăciun, primvice-președinte al Consiliului Executiv, care a depus o coroană de flori.

De asemenea, festivități similare au avut loc în toate județele țării. Redăm mai jos câteva fotografii realizate de camarazii noștri de la filiala Ștefăniță VodăSuceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.