În data de 27 februarie 2015, la Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, s-a desfășurat Conferința de dare de seamă și alegeri a filialei municipiului București a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din M.A.I.La conferință au luat parte peste 120 de delegați ai membrilor filialei, aleși potrivit normelor de reprezentare prevăzute de Statutul Asociației.

Conferința a dezbătut și aprobat activitatea Comitetului de conducere și a Biroului Executiv al filialei pe perioada 2011-2015, raportul Comisiei de Cenzori, planul de venituri și cheltuieli pe anul 2014 și prevederile de plan pentru anul 2015. De asemenea, Conferința a aprobat Programul de activitate al Comitetului de conducere a filialei pentru perioada următoare.

În finalul reuniunii, delegații prezenți au procedat la alegerea noului Comitet de conducere a filialei și a Biroului său Executiv, format din 9 membri. Ca președinte al filialei București a A.N.C.M.R.R. din M.A.I. a fost ales domnul colonel (r.) Ion IANCU, iar  ca prim-vicepreședinte, domnul general de brigadă (r.) Neculai CIUMAȘU.

La conferință au luat parte și membrii Consiliului Executiv al Asociației Naționale, care sunt și membri ai filialei București, în frunte cu președintele Asociației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.