În data de 3 iunie 2015, începând cu ora 10:00, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița a avut loc ședința de bilanț și de alegeri a Filialei Județene a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din Ministerul Afacerilor Interne.Cu această ocazie a fost prezentată activitatea filialei Asociației în ultimii 4 ani. Astfel, a fost prezentată execuția bugetară a Asociației pe ultimul an, raportul Comisiei de cenzori, Proiectul programului de activități pentru 2015-2020, precum și activitățile comune cu cele 7 asociații ale pensionarilor din sistemul de apărare, ordine publică, siguranță națională și justiție.

La ședință au participat invitați din cadrul ISU Ialomița, Jandarmeria Ialomița, IPJ Ialomița, precum și domnii Cerbureanu – președintele Asociației cadrelor militare SRI și domnul Horhocea Nicolae – președintele UJP Ialomița.

După părerea celor prezenți, activitatea Asociației este satisfăcătoare, aceasta militând în special pentru drepturile rezerviștilor. Fiind la ora bilanțului, s-a discutat proiectul de lege privind pensiile militare de stat.

În prezența celor aproximativ 45 de delegați din județ s-a procedat la alegerea noii conduceri ai filialei asociației pentru următorii 4 ani. Astfel, în funcția de președinte de filială a fost reales domnul general de brigada (în retragere) Maroz, domnul colonel Dinu Marin (vicepreședinte), domnul colonel Nedelcu I (secretar), sublocotenent Popescu T., precum și membrii Biroului executiv, respectiv domnii colonel Moraru M, Georgescu I și Voicu N. Ca membri supleanți au fost aleși domnii colonei Andrei G, Tudor A, Mihăilă St. și plt. adj. (r) Merza A.

Cu ocazia ședinței s-a ținut un moment de reculegere în memoria celor decedați în ultimul an. Totodată, cu ocazia ședinței s-a aniversat Ziua Rezervistului, zi sărbătorită pe 31 mai, dar și 24 de ani de la înființarea Asociației, aniversare așteptată a se petrece în ziua de 05.06.2015.

Preluare după ziarul local Știrea din 03.06.2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.