În ziua de 16 iulie 2015, la inițiativa domnului colonel (r.) Gheorghe Malea, presedintele Sucursalei Câmpulung Muscel/filiala Argeș a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din M.A.I., un număr de 15 membri ai acesteia, au participat la o excursie care a avut ca obiective Complexul Hidroenergetic Vidraru (Uzina Electrică, Barajul Vidraru, Lacul Vidraru), Cetatea Poenari (cuib de vultur al domnitorului Vlad Țepeș) și Mânăstirea Aninoasa.

Cu acest prilej, pensionarii membri ai sucursalei, polițiști și jandarmi, au putut admira frumusețile de neuitat ale plaiurilor argeșene, comorile culturale și istorice ale acestora și au depănat amintiri nostalgice, de neuitat, din locurile în care unii dintre ei și-au desfășurat activitatea profesională mulți ani de-a rândul.

One thought on “Excursie pe plaiuri mioritice

  1. Am onoarea sa va salut!
    Astazi, 07.07., am intrat pe site-ul dvs si m-am bucurat enorm cand am vazut articolul trimis de catre mine. As dori, bineinteles cu acordul dvs., sa avem incontinuare o colaborare si sa fiu mesagerul Sucursalei Campulung a A.N.C.M.R.R. din M.A.I., trimitandu-va si alte articole care sa reflecte aspecte din activitatile desfasurate de membrii acesteia
    Cu deosebita stima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.