În data de 1 octombrie 2015, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita, din Miercurea Ciuc, de Ziua Persoanelor Vârstnice, filiala Harghita a A.N.C.M.R.R. din M.A.I. şi-a omagiat vârtnicii, cei care, la timpul lor, şi-au făcut din plin datoria faţă de ţară, faţă de generaţiile actuale.

Au răspuns invitaţiei prefectul judeţului, viceprimarul municipiului, reprezentantul Consiliului judeţean Harghita, şefii structurilor M.A.I., dar şi ai altor structuri militare din judeţul Harghita, preşedinţii filialelor din M.Ap.N. şi S.R.I., preşedintele Consiliului judeţean al persoanelor vârstnice, precum şi cadre militare  tinere, aflate în activitate.

Acțiunea a fost onorată și de prezența  preşedintelui filialei Vâlcea a A.N.C.M.R.R. din M.A.I. d-l colonel (r). Dumitru Stănescu, însoţit de alți colegi din filială, prezență care a  prilejuit momente de cunoaştere a localităţii, dar şi un fructuos schimb de experienţă, vâlcenii fiind plăcut impresionaţi de modul de primire şi de organizare a festivităţii de omagiere a vârstnicilor din filiala Harghita.

După acordarea unui număr de 4 diplome de excelenţă unor vârstnici de peste 70 de ani, oficialitățile și cei prezenți la acțiune au transmis celor peste 100 de vârstnici participanţi la întâlnire, mesaje de felicitare cu ocazia Zilei Persoanelor Vârstnice urându-le viaţă îndelungată în sănătate şi bucurii, multă dragoste, afecţiune, blândeţe, stimă, respect şi consideraţie din partea celor din jurul lor.

Întâlnirea vârstnicilor din filiala Harghita a A.N.C.M.R.R. din M.A.I.  s-a încheiat cu o masă festivă unde, pe acordurile muzicii, au fost fredonate cântece de petrecere din vremea tinereţii actualilor vârstnici, toţi cei prezenţi simţindu-se foarte bine.

Preşedintele filialei
colonel (r.) dr. Traian Chindea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.