Consiliul Executiv al Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne anunță, cu nemărginită durere și adâncă întristare, încetarea neașteptată și bruscă din viață, în dimineața zilei de 22 noiembrie 2015, a domnului general de brigadă (în retragere) NECULAI CIUMAȘU, membru al Colegiului Central, prim-vicepreședinte al filialei București a Asociației Naționale, fost președinte al acestei filiale și vicepreședinte al Consiliului Executiv al A.N.C.M.R.R. din M.A.I., camarad de o mare și aleasă calitate, sufletist, altruist și devotat profund cauzei apărării drepturilor și intereselor legitime ale pensionarilor militari.

A plecat dintre noi, pentru totdeauna, un om deosebit de apreciat și iubit de toți cei care l-au cunoscut, modest, săritor pentru cei aflați în nevoie, gata oricând să-și ajute aproapele și să facă tot ce-i stătea în putere pentru colegi și prieteni.

În aceste momente de grea cumpănă, toți membrii Consiliului Executiv suntem alături de familia îndoliată și de toți cei afectați de această pierdere grea și neașteptată, cărora le dorim să treacă cu bine peste dureroasa încercare la care suntem supuși cu toții.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace !

4 thoughts on “Decesul gl. bg. (r) Neculai CIUMAȘU

  1. Am aflat cu ainca tristete despre decesul domnului general Ciumasu Neculai . Este o pierdere grea si prematura pentru Asociatia Nationala. Noi cei care l-am cunoscut pe Nea NICU, un om deosebit , un camarad adevarat exprimam regretele noastre sincere. Condoleante familiei. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l primeasca in rindul celor mai buni si mai demni militari .

  2. Am avut onoarea sa-l cunosc si sa lucrez impreuna cu dl gl de brigada Neculai Ciumasu mai mult de 30 de ani.Am invatat multe de la acest om si cred ca a avut o contributie importanta la formarea mea . M-am bucurat de prietenia sa !
    Dumnezeu sa-l odihneasca ! Adio stimate camarad !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.