În data de 29 mai 2016 s-au desfășurat la Brașov lucrările celei de-a VII-a Conferințe Naționale a Asociației Naționale a Cadrelor Militare din Ministerul Afacerilor Interne, organul suprem de conducere al Asociației.

La conferință au fost prezenți 76 din cei 81 delegați aleși la conferințele județene ale Asociației, precum și reprezentanți ai asociațiilor cu care A.NC.M.R.R. din M.A.I cooperează în baza unor protocoale de colaborare.

Generalul maior (r.) Gelaledin Nezir, consilier al ministrului, a transmis participanților un mesaj de salut și felicitări din partea domnului Petre TOBĂ, ministrul afacerilor interne, președinte de onoare al Asociației. De asemenea, a fost prezent și a transmis un mesaj de salut, prefectul județului Brașov, domnul Ciprian Băncilă.

Conferința a dezbătut și aprobat Raportul de activitate al Consiliului Executiv și Comitetelor de conducere ale filialelor pe perioada noiembrie 2013 – mai 2016, Raportul de activitate financiară pe anul 2015, Raportul Comisiei de cenzori pe anul 2015 și Programul de măsuri pe perioada 2016-2020 și a ales noul Comitet Executiv și Colegiul Central, Comisia de cenzori și Comisia de analiză a respectării Statutului. În funcția de președinte al Asociației a fost ales generalul (r.) dr. Ioan Hurdubaie.

La Conferință au participat și au transmis mesaje de salut reprezentantul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră – chestor de poliție Ionel Târșănoagă, al Direcției Medicale din M.A.I. – comisar șef Sorin Lamer, președintele Asociației Veteranilor din Ministerul Afacerilor Interne – general de brigadă (r.) Stelian Dinu, vicepreședintele Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere Alexandru Ioan Cuza din M.Ap.N. – general de brigadă (r.) Gheorghe Crețu, vicepreședintele Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Serviciul Român de Informații – general de brigadă (r.) Nechifor Ignat, vicepreședintele Asociației Naționale Cultul Eroilor “Regina Maria” – colonel (r.) Constantin Chiper și președintele de onoare al Asociației Pensionarilor din Administrația Națională a Penitenciarelor – colonel (r.) medic dr. Gheorghe Ghiță. De asemenea au fost primite mesaje de salut și din partea Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Serviciul de Protecție și Pază și a Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Departamentul de Informații și Protecție Internă al M.A.I.

Cu aceeași ocazie s-a desfășurat și o sesiune solemnă consacrată împlinirii a 25 ani de la înființarea Asociației Naționale, celor prezenți fiindu-le înmânate diplome aniversare, precum și diplome de excelență pe diferite domenii ale activității Asociației.

Cea de-a VIII-a Conferință Națională a Asociației va avea loc în toamna anului 2020.

Conferința a fost sprijinită financiar și de către S.C. SECURITAS SERVICES ROMANIA SRL, IPA – SECȚIA ROMÂNĂ și SC LITTLE STAR SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.