În data de 19 ianuarie 2017, la Muzeul Marinei Militare din Constanța a avut loc o acțiune comună, cu profil cultural, a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din M.A.I. – ucces Constanța și Cenaclului Literar „Mihail Sadoveanu” care funcționează pe lângă Garnizoana Militară din Constanța, acțiune la care au participat peste 50 de persoane, membri ai celor două organizații.

În cadrul acțiunii a avut loc prezentarea și lansarea volumului de poezii „SCHIMB DE SISTEME” al poetului debutant, domnul colonel (r.) Gheorghe Mihalache, membru al Asociației noastre. Prezentarea autorului și a volumului de poezii au fost făcute de către domnul Aurel Lăzăroiu, din conducerea Cenaclului literar, și domnul colonel (r.) Ion Ciucur, membru al Biroului uccesse al filialei.

Recitatori din cadrul Cenacului au dat glas mai multor poezii din volumul prezentat, care au atras aplauzele asistenței.

Au luat cuvântul scriitori consacrați și debutanți, alți membri ai Cenaclului, precum și domnii colonel (r.) dr. Marin Buzescu,
președinte și, respective, locotenent colonel (r.) Mihail Andreescu, membru al Comitetului de conducere al filialei Constanța a A.N.C.M.R.R. din M.A.I.

Acțiunea s-a finalizat cu primirea în Cenaclul  Literar „Mihail Sadoveanu” a domnului colonel (r.) Gheorghe Mihalache și înmânarea legitimației de membru, însoțite de îndemnul de a scrie în continuare și de urări de succes în noua sa carieră de scriitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.