În data de 28 martie 2017, la sediul Inspectoratului județean de poliție Bistrița Năsăud, a avut loc Conferința anuală a filialei „Andrei Mureșanu” Bistrița Năsăud a A.N.C.M.R.R. din M.A.I.

Conferința a fost onorată de prezența șefului I.P.J. Bistrița Năsăud, președinte de onoare al filialei, domnul comisar șef de poliție Claudiu-Petru Jurcan, a reprezentanților  altor structuri active ale M.A.I. din județ (I.S.U. și I.J.J.), președinților altor structuri de rezerviști, precum și a președintelui Consiliului Județean al persoanelor vârstnice, domnul Nicolae Pop.

Din materialele prezentate de către președintele filialei, colonel (r.) Zachei Cioarec, a rezultat că în anul 2016, în cadrul filialei Bistrița Năsăud s-au făcut  pași importanți în direcția îmbunătățirii stilului și metodelor de muncă ale membrilor Comitetului și Biroului Executiv concretizate în creșterea numerică a membrilor filialei, încasarea cotizației în proporție de peste 95% din suma planificată, diversificarea și sporirea numărului activităților culturale, educative și recreative, față de perioada anterioară, precum și într-o mai bună colaborare cu celelalte structuri de rezerviști, autoritățile locale și județene.

S-au reliefat și neajunsurile manifestate, puține la număr, însă cărora li s-a găsit “antidotul” prin Programul de manifestări propus și aprobat pentru anul 2017.

In luările lor de cuvânt, atât invitații cât și membrii filialei, au apreciat evoluția de ansamblu a filialei și și-au exprimat disponibilitatea lor de sprijini și în continuare camarazii din conducerea filialei în direcția evoluției pozitive permanente a acesteia.

În final președintele filialei le-a mulțumit tuturor invitaților și camarazilor care au luat cuvântul, pentru realismul și eficiența constatărilor și propunerilor pe care le-au avansat spre folosul Asociației, al membrilor filialei și al familiilor acestora.

Conferința s-a încheiat cu un plăcut moment de socializare.

One thought on “Conferința anuală a filialei Bistrița-Năsăud

  1. Membrii,ANCMRR din MAI-Filiala ,,PINTEA VITEAZU”Maramures saluta calduros pe colegii din Bistrita Nasaud si le ureaza multa sanatate si prosperitate.Asteptam sa ne revedem in luna iunie 2017.
    Un salut camaraderesc.
    Presedinte
    col(r) Ioan Ceterchi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.