În data de 24 ianuarie, la Cercul Militar Naţional, a avut loc, în organizarea Centrului Cultural şi de Tineret „Stefan Iordache” al Primăriei Sectorului 5, o întâlnire a rezerviştilor militari şi veteranilor de război din Capitală, prilejuită de sărbătorirea Unirii Principatelor Române.

La sărbătoarea Micii Uniri au luat parte aproape 200 de rezervişti şi veterani de război, membri ai tuturor asociaţiilor din Sistemul naţional de apărare, ordine publică şi securitate naţională, cărora le-au fost oferite, de către primarul sectorului 5 Daniel Florea, diplome de participare, completate de un frumos şi emoţionant program muzical, intitulat „Violoncellissimo”, prezentat de Orchestra “Tinerimea Română”.

Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din M.A.I. a fost reprezentată de un număr de 29 cadre în rezervă şi în retragere din filiala Bucureşti.

Din partea Consiliului Executiv al A.N.C.M.R.R. din M.A.I. au fost oferite diplome de merit domnului primar al sectorului 5 şi persoanelor din echipa organizatoare a evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.