La data de 20 septembrie 2019 a avut loc în Piața Unirii din municipiul Oradea festivitatea de avansare la primul grad profesional a promoției 20 septembrie 2019 a Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu“ Oradea.

Evenimentul s-a desfășurat în prezența adjunctului inspectorului general al Poliției de Frontieră Române, chestor principal de poliție Bogdan Mihail Ivănescu, a prefectului județului Bihor, Ioan Mihaiu, a șefilor inspectoratelor județene ale MAI, a unor delegații din partea Inspectoratului General al Poliției de Frontieră din Republica Moldova, Școlii vocaționale de Poliție din Miskolc – Ungaria, Școlii Medii de Ordine Publică din Szeged – Ungaria, Centrului de Pregătire a Poliției din Belgrad – Serbia, un mare număr de rezerviști din ANCMRR – filiala “Menumorut” Bihor și, nu în ultimul rând, a părinților, rudelor și prietenilor absolvenților, sosiți din toate colțurile țării.

Este cea de-a 29-a promoție de elevi pe care a dat-o școala orădeană și este formată din 276 elevi, 115 fete și 161 băieți. În urma centralizării rezultatelor examenului de absolvire, media generală a promoției septembrie 2019 a fost 8,82.

După terminarea activităților participanții au fost invitați la o masă festivă organizată de conducerea școlii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.