În ziua de 14 noiembrie 2019 a avut loc la Baza Sportivă Dinamo din Oradea inaugurarea poligonului de tragere al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, recent renovat și modernizat în cadrul proiectului „Safe Border, Safer Life“ ROHU 183, finanțat de Uniunea Europeană.

La inaugurare au participat reprezentanții instituțiilor din cadrul M.A.I., autorități locale și județene, invitați din Ungaria, iar din partea filialei „Menumorut“ a Asociației noastre a participat președintele acesteia, domnul colonel (r.) Alexandru Ciuta.

Potrivit spuselor oficialilor, Poligonul Dinamo din Oradea este acum cel mai modern din țară, echipat la standarde europene. Liderul proiectului „Safe Border, Safer Life“ este Prefectura Bihor, având ca parteneri Inspectoratul de Poliție Județean Bihor, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea și Căpitănia de Poliție a Județului Hajdú-Bihar, Ungaria.

După inaugurare luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Bihor au efectuat un exercițiu demonstrativ de tragere, urmat de un concurs dedicat jurnaliștilor prezenți la inaugurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.