La începutul acestui an, filiala județeană Ialomița a Asociației noastre, la inițiativa președintelui acesteia, domnul colonel (r.) Călin Măndica, în parteneriat cu firma S.C. CARGO S.R.L. din Slobozia, reprezentată de domnul Costel Olteanu, a organizat o acțiune umanitară de ajutorare a familiei Romica Urla din localitatea Săveni.

Cu această ocazie, familiei respective, compusă din soț, soție și trei copii minori, în vârstă de 2, 6 și 10 ani, i-au fost oferite bunuri (lemne de foc, aparatură electronică, obiecte de îmbrăcăminte, jucării și produse alimentare), precum și o sumă de bani, în valoare totală de aproximativ 8000 de lei.

Tatăl celor trei copii, în vârstă de 35 de ani, a fost diagnosticat cu cancer de colon, în stadiu foarte avansat, suferind și o operație în urmă cu doi ani. Familia trăiește din indemnizația de concediu medical a tatălui și din veniturile soției care este angajată ca personal de serviciu la biserica din localitate.

Inițiativa a fost foarte bine primită de familia aflată în dificultate și a constituit și un motiv de satisfacție pentru camarazii noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.