Stimați camarazi,

Cu prilejul celei de-a 10-a aniversări a Zilei Rezervistului Militar și al celui de-al 29-lea an de existență a Asociației, Consiliul Executiv al Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din M.A.I. adresează tuturor camarazilor noștri și familiilor lor, cele mai frumoase și calde urări de sănătate, fericire, viață lungă și împliniri, împreună cu sincere mulțumiri pentru activitatea desfășurată în vederea sporirii prestigiului organizației noastre.

Aceleași gânduri sincere se îndreaptă și către camarazii noștri din structurile asociative ale Sistemului Național de Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională, cărora le mulțumim pentru colaborarea loială și rodnică, desfășurată în vederea atingerii obiectivelor noastre comune, cărora le adresăm, din toată inima, aceleași urări prietenești.

Din păcate, cele două aniversări din acest an sunt umbrite de necazurile provocate întregului popor român de către pandemia de coronavirus, acest inamic invizibil și perfid, care ne-a dat peste cap viețile tuturor, dar pe care, prin eforturi comune, sunt convins că-l vom învinge, pentru a ne relua, în pace și liniște, activitățile creatoare, alături de copiii și nepoții noștri.  Să fim curajoși, optimiști și prevăzători pentru a putea trece cu bine acest mare obstacol din viața noastră.

LA MULȚI ANI, DRAGI CAMARAZI !

Cu cele mai alese sentimente de stimă, respect,

prețuire  și sinceră considerație,

PREȘEDINTE

General **** (rtg.) dr. Ioan Hurdubaie

One thought on “Mesajul Conducerii Asociației cu ocazia Zile Rezervistului Militar și a Zilei Asociației

  1. Filiala județeană „Mihai Viteazu” Covasna
    Mulțumim. Și noi vă dorim Dumneavoastră, Membrilor Consiliului Executiv, tuturor membrilor și familiilor lor, sănătate, bucurii, împliniri și realizarea principiilor care ne-au adunat în această Asociație
    Cu stimă,
    președinte
    col (r), ing. Ivan Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.