Moment de seamă în viața țării, Ziua Armatei Române a fost sărbătorită, atât la nivel central, cât și în orașele reședință de județ, la aceste manifestări fiind prezenți și membrii Asociației noastre.

Astfel, în Capitală, membri ai Consiliului Executiv al A.N.C.M.R.R. din M.A.I. au participat la Adunarea festivă, consacrată acestui eveniment, organizată în ziua de 21 octombrie, de Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere Alexandru Ioan Cuza din M.Ap.N., la Cercul Militar Național, iar în data de 25 octombrie, la festivitatea găzduită de Primăria sectorului 5.

Alături de celelalte structuri asociative si instituții din județ, camarazii noștri din filiala “AVRAM IANCU” Alba a ANCMRR din MAI, au depus o coroană de flori la monumentul din cimitirul eroilor din Alba Iulia, în semn de veșnică recunoștință și pios omagiu adus celor care și-au pierdut viața pentru eliberarea patriei noastre.

Președintele A.N.C.M.R.R. din M.A.I., împreună cu președintele A.V.R. din M.A.I., au participat, la 25 octombrie a.c., la sărbătorirea Zilei Armatei Române, la festivitățile organizate de prefectura județului Călărași, ocazie cu care au depus și o coroană de flori la Monumentul Eroilor din localitate.

Și camarazii de la filiala Ialomița a Asociației noastre au participat la festivitățile, organizate în municipiul Slobozia, cu ocazia Zilei Armatei Române.

Ziua Armatei României a fost sărbătorită și în garnizoana Baia Mare, la Monumentul „Ostașului Român”. Alaturi de oficialitățile locale si județene, au onorat cu prezența și membri ai ANCMRR din MAI, filiala „Pintea Viteazu”-Maramureș.

Conducerea și membri ai filialei județene Tulcea a ANCMRR MAI a participat la festivitățile organizate de prefectura județului, cu ocazia ZILEI ARMATEI ROMANIEI. Au fost depuse coroane de flori la Cimitirul Eroilor. Cu același prilej, s-au organizat și două concursuri, la disciplinele biliard și șah, împreună cu filiala ANCMRR Alexandru Ioan Cuza a M.Ap.N., câștigătorii fiind premiați la activitatea de socializare care a încheiat ziua festivă.

Camarazii din filiala Satu Mare au participat și ei la sărbătorirea Zilei Armatei Române, atât în municipiul Satu Mare, cât și în municipiul Carei, în fata monumentului dedicat eliberării ultimei brazde de pământ românesc în cel de-al doilea război mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.