Una dintre cele mai importante activități ale anului 2022, desfășurată în organizarea filialei Satu Mare a ANCMRR din MAI, la data de 15 septembrie 2022, în municipiul Satu Mare, a fost „Intâlnirea interjudețeană anuală a filialelor transilvane ale ANCMRR din MAI, Satu Mare, ediția 2022„.

La întâlnire au participat 230 de camarazi, mulți împreună cu soțiile sau partenerii de viață.

Evenimentul a a avut loc la Sala de Evenimente „MAJESTIC”, din municipiul Satu Mare, care a putut sa ofere condițiile desfășurării acestuia în foarte bune condiții.

Activitatea a avut, ca scop principal, socializarea în condițiile revederii după o lungă și grea perioadă, marcată de Pandemia de COVID 19, care a avut urmări nefaste în unele filiale de ale noastre (numai filiala Harghita, de exemplu, a pierdut 50 de oameni în această perioadă). Având în vedere aceste pierderi, cei prezenți au ținut un moment de reculegere în memoria celor dispăruți.

Evenimentul a fost onorat de participarea membrilor filialelor din județele Maramureș, Sălaj, Bistrița Năsăud, Cluj, Bihor, Harghita, Covasna (în premieră) și bineînțeles, Satu Mare.

Domnul chestor de poliție SORIN STAN, șeful Inspectoratului de Politie al Județului Satu Mare și, în același timp, Președinte de onoare al filialei ANCMRR-MAI din județ, a ținut să își manifeste bucuria de a participa la un astfel de eveniment, menționând că ar fi onorat și și-ar dori sa aibă asemenea subordonați, fiind convins ca experienta celor prezenți în sală ar ajuta enorm la creșterea pozitivă a rezultatelor oricărei unități din structurile MAI.

În cuvântul său, președintele filialei Sălaj, domnul colonel (rtg) ION PADUREAN, a ținut sĂ facă anunțul că își depune candidatura de a organiza acest eveniment în anul 2023, în județul Sălaj, inițiativă întâmpinată și aprobată cu bucurie de toți participanții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.