Ca în fiecare an, cu prilejul zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, în toată țara au avut loc manifestări consacrate acestui mare eveniment al Neamului Românesc: simpozioane, parade militare, depuneri de coroane, jerbe și buchete de flori, spectacole folclorice etc.

Ca de obicei, la toate aceste activități au luat parte și camarazii noștri, membri ai Asociației, împreună cu camarazii din celelalte structuri asociative din Sistemul național de apărare, ordine publică și securitate națională.

În București, președintele A.N.C.M.R.R. din M.A.I. a luat parte, miercuri 30 noiembrie, la sediul ministerului, la ceremonia de înaintare în gradul de general de brigadă a unui număr de 5 cadre în rezervă și în retragere, iar joi 1 decembrie la Parada Militară desfășurată la Arcul de Triumf. După încheierea acesteia, la minister, membrii Consiliului Executiv al Asociației au fost invitați de domnul ministru Lucian Bode la un ciolan cu fasole și un pahar de vin fiert, laolaltă cu toți participanții la defilare din partea M.A.I.

Și în țară au avut loc acțiuni similare, pe care le ilustrăm cu imagini primite de la camarazii noștri din Bihor, Botoșani, Brăila, Cluj, Tulcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.