La propunerea Biroului Excutiv al A.N.C.M.R.R. – filiala „Mihai Viteazul” Prahova, după un program stabilit, în data de 14 iulie a fost marcată Ziua Ministerului Afacerilor Interne.

La eveniment au participat prefectul județului Prahova, cei doi suprefecți, șefii de arme din inspectoratele judetene apartinând M.A.I., cadre active și rezervisti.

Deschiderea evenimentului s-a făcut prin intonarea Imnului National și o slujbă de pomenire a cadrelor care nu mai sunt printre noi.

A urmat cuvântul domnul suprefect Emil Drăgănescu – membru al filialei noastre, și apoi cuvântul șefilor de arme care au evocat importanța momentului și au apreciat inițiativa și colaborarea cu Asociația rezerviștilor.

La final s-a ținut un moment artistic sustinut de artistul Nicolae Vicol și grupul vocal Prahova al Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” Ploiesti.

3 thoughts on “SARBATORIREA ZILEI M.A.I. LA FILIALA PRAHOVA

  1. Felicitari A.N.C.M.R.R. – filiala „Mihai Viteazul” Prahova pentru initiativa de a marca Ziua Ministerului Afacerilor Interne! A fost o ocazie memorabila si incarcata de emotie pentru cadrele active si rezervisti ai M.A.I. Indeplinirea cu succes a acestui eveniment arata puterea si devotamentul membrilor organizatiei, care a contribuit la o zi de parade si onoare si a servit scopului de a marca angajamentul fata de tara si de a-i face cinste reuniunilor acestora. Multumim pentru contributia voastra!

  2. Felicitari marelui Birou Executiv al A.N.C.M.R.R. – filiala „Mihai Viteazul” Prahova pentru initiativa, precum si domnului suprefect, cadrelor militare din inspectoratele judetene si artistului Nicolae Vicol pentru momentul artistic oferit! Aceasta zi a fost una deosebita, care a marcat cu adevarat importanta si sacrificiul Ministerului Afacerilor Interne.

  3. Mesajul transmis prin aceasta zi de comemorare si sarbatorire a Ministerului Afacerilor Interne este ca incurajam aprecierea si respectul pentru cei care ne apereaza in continuare libertatea si pacea noastra. Felicitari pentru initiativa A.N.C.M.R.R. – filiala „Mihai Viteazul” Prahova si tuturor celor care au contribuit la aceasta zi speciala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.