Joi 20 august 2023, în Poligonul de tir sportiv din Tăuții de Sus, al Clubului Sportiv Municipal Baia Mare, s-a desfășurat prima ediție a Concursului de Tir pentru rezerviștii Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din M.A.I. – filiala „Pintea Viteazu”.

La concurs s-au înscris 11 concurenți, care au participat la cele două categorii de tir sportiv, respectiv, tir talere și tir cu aer comprimat-10 metri.

In urma clasamentului efectuat, câștigătorii celor două categorii de tragere, au fost desemnați, astfel:

Categoria Tir talere: locul I.col.(rtr.) Ioan-Constantin Roșca; II.Preot militar (r.) Daniel Achim și III.col.(r.) Florin Cătuna.

Categoria Tir cu aer comprimat: locul I col.(rtr.)Ioan-Constantin Roșca, II – col.(rtr.) Rus Georgel și III – plutonier adjutant șef (r.) Gabriel Costinar.

Organizatorii concursului au oferit câte o medalie și o diplomă primilor trei clasați la ambele probe, iar concurenților care n-au prins podiumul li s-a oferit câte o diplomă ca premiu special de participare.

O surpriză plăcută în cadrul concursului, a fost eleva de 15 ani Maria Breban, fiică de cadru militar, care a participat pentru prima oară, la tragerile cu cele două arme, unde a obținut rezultate foarte bune, fiind și ea recompensată cu o diplomă ca premiu special, în afara concursului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.