În fiecare an, cu prilejul sărbătoririi Zilelor Municipiului Alexandria (30-31 august), Primăria și Consiliul Local organizează ample acțiuni și activități (de tradiții, educative, religioase, cultural-artistice și recreativ-sportive), prilej de omagiere, socializare, bucurie, recreere, distracție și voie bună …pentru toți cetățenii municipiului – copii, adolescenți ori pensionari.În toți acești ani, cu acest prilej, au participat și camarazi pensionari și rezerviști militari teleormăneni uniți (MAPN și MAI).

Aceștia s-au înscris și participat la unele din concursurile sau competițiile sportive organizate, cum ar fi: șah, rummy, table, biliard, tenis de câmp, tenis de masă ori cel de pescuit.

Dintre ei, în mod constant, de câțiva ani buni, este nelipsit camaradul nostru, domnul colonel (r) LIviu-Sorinel Sandu, președintele filialei Teleorman a ANCMRR din M.A.I. aflat mereu printre câștigători.


Astfel și zilele trecute s-a clasat pe podium, la grupa de vârstă ,,61-70 de ani”, ocupând locul I la table și biliard și locul II la tenis de masă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.