O nouă sucursală la filiala ,,Pintea Viteazu” Maramureș

Miercuri 14 februarie 2024, o delegație a filialei ,,Pintea Viteazu” Maramureș, condusă de președintele acesteia, domnul colonel (r.) Ioan Ceterchi s-a deplasat la Sighetu Marmației, unde a avut loc constituirea unei noi sucursale.

La această activitate, la care au participat 13 membri ai Asociației noastre, au fost invitați domnul chestor de poliție Florin Coman-șeful Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației și domnul comisar șef Teodor Holdiș, împuternicit adjunct al Politiei Municipiului Sighetu Marmației.

A fost ales Biroul Executiv al sucursalei, având ca președinte pe domnul colonel (r) Teodor Cristea.

Urăm mult succes noului Birou Executiv al Sucursalei Sighetu Marmației, cât mai multe activități desfășurate , precum și înscriereaa cât mai multor noi membri dintre rezerviști.

Bilanț al activității la sucursala Câmpulung Moldovenesc.

Sucursala Câmpulung Moldovenesc a filialei „Ștefăniță Vodă”/Suceava a cadrelor militare în rezervă si retragere din M.A.I. (poliția națională, pompieri, jandarmi, poliția de frontieră si urmași) a ținut joi 15 februarie bilanțul activității pe anul 2023.

Conducerea filialei a fost reprezentată de domnul general de brigadă (r) Ion Burlui, printre oaspeți numărându-se și șeful politiei municipale, domnul comisar șef Ovidiu Macovei, domnul plutonier major Ioan Oblezniuc din partea jandarmeriei locale și, nu în ultimul rând, primarul municipiului, domnul ing. Mihăiță Negură, care a transmis un mesaj de susținere și de apreciere din partea administrației locale. Domnului primar i s-a conferit o Placheta de onoare din partea filialei pentru preocuparea față de ordinea și siguranța publică a comunității. De asemenea au fost înmânate diplome de onoare unui număr de 4 camarazi care și-au serbat ziua de naștere.

One thought on “ȘTIRI DE LA FILIALELE NOASTRE

  1. Mult succes dragului și valorosului meu coleg de școală militară Teodor Cristea!
    Abia aștept să ne vedem la Oradea la cea de-a 12-a întâlnire a filialelor din Transilvania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.