În data de 26 martie a.c. a avut loc ședința lunară a Consiliului Executiv al A.N.C.M.R.R. din M.A.I. care a dezbătut și aprobat Raportul privind execuția Planului de venituri și cheltuieli pe anul 2013 și proiectul Planului de venituri și cheltuieli al Asociației pe anul 2014.  Consiliul Executiv și-a exprimat îngrijorarea față de activitatea necorespunzătoare a conducerii  unor filiale în privința strângerii cotizației de membru și a decis ca o sinteză a materialelor discutate să fie transmisă filialelor județene.

Cu aceeași ocazie, având în vedere propunerile mai multor filiale și faptul că pensia de urmaș reprezintă jumătate din pensia titularului, Consiliul Executiv a aprobat, cu titlu provizoriu, ca suma plătită drept cotizație  de către urmașii  membrilor decedați care se vor înscrie în Asociație să reprezinte 50% din cotizația plătită de aceștia, respectiv (în funcție de gradul avut de titular) 15, 20 și 25 lei anual.

De asemenea, luând notă de hotărârea Conferinței anuale a filialei municipiului București de eliberare din funcția de președinte, din motive de sănătate, a domnului colonel (r.) Ciumașu Neculai și alegerea ca președinte a domnului colonel (r.) Iancu Ioan,  Consiliul Executiv a hotărât cooptarea acestuia în calitate de membru al Consiliului și vicepreședinte al Asociației.

Ambele hotărâri ale Consiliului Executiv urmează a fi supuse validării la ședința Colegiului Central care se va desfășura în toamna acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.