În ziua de 7 martie 2017, într-o atmosferă cordială, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în prezența șefului acestuia, domnul comisar şef Mircea Vizitiu, care este, conform Statutului, şi preşedinte de onoare al filialei,  conducerea filialei Constanţa a A.N.C.M.R.R. din M.A.I., sub coordonarea presedintelui acesteia, domnul colonel (r.) dr. Marin Buzescu, a înmânat câte o floare și a felicitat de Ziua Femeii pe membrele Asociaţiei noastre, precum şi pe polițistele aflate în activitate la acest inspectorat.

Cu acest prilej, domnul colonel (r.) Gheorghe Mihalache a oferit fiecărei sărbătorite  câte un exemplar, cu autograful său, din cea de-a doua carte a sa, publicată în ultima perioadă.

La această manifestare emoţionantă au luat parte 34 de doamne, membre ale filialei Constanţa a Asociaţiei noastre, care au fost deosebit de încântate şi emoţionate de faptul că nu au fost uitate de foştii lor colegi de muncă şi de cei care în prezent continuă lupta împotriva criminalităţii de orice fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.