În data de 17 martie, o parte din membrii sucursalei Câmpulung Muscel, din cadrul filialei Argeş a A.N.C.M.R.R. din M.A.I., au efectuat, îndemnaţi de preşedintele sucursalei, domnul colonel (r.) Gheorghe Malea, o vizită prietenească la colegii din localitatea Vlădeşti, grupaţi în Asociaţia „Clubul Pensionarilor din com. Vlădeşti, jud. Argeş”, asociaţie înfiinţată la iniţiativa domnului Daniel Miriţă, fost poliţist.

Vizita a constituit un bun prilej de cunoaştere reciprocă, socializare şi informare asupra obiectivelor economice şi istorice de pe raza comunei, a obiceiurilor şi tradiţiilor locale.

Atestată documentar din anul 1437, localitatea Vlădeşti are o suprafaţă de 39 km pătraţi şi o populaţie de 3184 locuitori.

Prezent la întâlnire, primarul localităţii, domnul Hristu-Cristian Dică a promis celor prezenţi că va sprijini pensionarii comunei în procurarea de lemne de foc pentru iarnă de la Ocolul Silvic Aninoasa şi a unor bilete de tratament de la Casa judeţeană de pensii şi de la sanatoriul Brădet.

Pentru a elogia contribuţia domnului primar la sprijinirea persoanelor de vârsta a treia, Biroul Executiv al Sucursalei Câmpulung i-a conferit acestuia o Diplomă de Excelenţă.

De comun acord, oaspeţii şi gazdele au decis continuarea şi pe viitor a unor astfel de întâlniri, excursii, vizite etc.. De asemenea, gazdele i-au invitat pe oaspeţi să participe la „Ziua Comunei” şi la cele trei târguri anuale, organizate pe raza acesteia.

Vizita s-a încheiat cu o masă prietenească, prilej de depănare a unor amintiri comune şi de cunoaştere reciprocă între meseni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.