Vineri 23 martie 2018, conducerea filialei Constanța a A.N.C.M.R.R. din M.A.I. și alți membri ai Asociatiei, au fost invitați de conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța la sărbătorirea celei de-a 196-a aniversări a Zilei Poliției Române, ocazie cu care toți au primit câte un medalion jubiliar și au sărbătorit alături de actualii și foștii polițiști.

Conducerea în exercițiu a inspectoratului, respectiv comisarul șef Constantin Dancu și locțiitorii acestuia, comisar șef Mircea Vizitiu și comisarul Ciprian Sobaru, s-au alăturat, cu mare bucurie și respect, membrilor în rezervă și în retragere ai fostei conduceri a inspectoratului județean, între care sunt de menționat camarazii noștri general de brigadă (r.) Ionel Arghiroiu și coloneii (r.) Ion Ciucur, Gheorghe Alexandru, Marin Buzescu, Cornel Dragomir, Adrian Rapotan, Ion Bălănuța, Stefan Raicu, Mihail David, Gheorghe Costache si Nicolae Radu.

Cu acest prilej domnul colonel (r.) Ion Ciucur, membru al Biroului Executiv al filialei județene, a oferit celor prezenți o surpriză plăcută prin compunerea și recitarea a două poezii închinate evenimentului și polițiștilor, din care redăm un fragment din cea închinată poliţistului român:

Eu sunt doar cetățenul pe care tu-l servești,
Cel care-ți spune din inima-i din piept,
Că tu ai fost mereu, vei fi și încă ești
Un OM deosebit pe care îl RESPECT!

………………………………………………………………

Gândindu-te la mine, tu i-ai uitat pe-ai tăi,
Să-mi aperi mie viața, ai fost mereu atent,
Și-ai dus continuu lupta cu oamenii cei răi
De aceea, întotdeauna, îți voi purta RESPECT!

……………………………………………………………………………..

La ceas aniversar, cu nu prea mult talent,
Cu aste versuri calde spre tine mă îndrept,
Ca să-ți urez, cu stimă, un viitor corect,
În care să se vadă că radiezi RESPECT!

Foștii și actualii polițiști și-au urat unii altora LA MULȚI ANI !, sănătate, fericire și noi realizări, fiecare în domeniul de competență : cei activi în prevenirea și combaterea faptelor antisociale, rezerviștii în educarea și îngrijirea nepoților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.