În data de 23 octombrie 2018, filiala județeană „Mihai Viteazul“ Cluj a A.N.C.M.R.R. din M.A.I. a organizat întâlnirea anuală cu filialele similare din județele Bistrița Năsăud, Maramureș, Mureș, Satu Mare și Sălaj.

La eveniment au fost invitați și reprezentanți ai filialelor din municipiul Cluj Napoca ale celorlalte asociații surori din Sistemul Național de Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională.

Cu această ocazie, după cuvântul de deschidere rostit de către președintele filialei Cluj, colonelul (rtg.) de poliție Octavian-Anghel Marian, s-a dat citire, de către colonelul (r.) de politie Victor Fodorean, unui material omagial dedicat marilor personalități care au participat la înfăptuirea Marii Uniri de la 1918, precum și importantei acestui eveniment istoric pentru poporul român.

Pe timpul desfășurării manifestării au luat cuvântul și președinții celorlalte filiale prezenți la eveniment, care au evocat în alocuțiunile lor însemnătatea actului istoric de la 1 Decembrie 1918, dar și importanța organizării și desfășurării unor astfel de întâlniri periodice, lucru care conduce la realizarea unei puternice coeziuni între membrii acestor filiale.

La activitate au fost prezenti comandanți ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județul Cluj, presedinti ai filialelor judetene ale Asociatiei Nationale a Cadrelor Militare in Rezervă si în Retragere din Ministerul Apărării Naționale și Serviciul Român de Informatii, precum și membri ai filialelor judetene invitate la eveniment.

Toti cei 200 de participanti la manifestare s-au bucurat din plin de atmosfera creată, având în unanimitate aprecieri deosebite pentru modul de organizare si desfășurare a întâlnirii, la reușita căreia si-au adus contribuția atât persoanele desemnate din cadrul filialei Cluj, precum si personalul localului unde s-a desfășurat întâlnirea.

One thought on “Întâlnire interjudețeană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.