La data de 15 aprilie 1995 un grup de cadre în rezervă și în retragere din structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne de pe meleagurile sălăjene au pus bazele unei asocieri camaraderești, înființând filiala județeană Sălaj a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din M.A.I., cu numele simbolic „Victor Deleu“, patriot român, membru al Marelui Sfat Național, participant la Marea Unire din 1918.

La începutul acestui an, conducerea filialei și-a propus desfășurarea mai multor activități prin care să se marcheze cei 25 de ani de la înființarea filialei, însă restricțiile instituite din cauza actualului context pandemic au impus organizarea și desfășurarea activităților aniversare într-un cadru atipic.

Astfel, la manifestările organizate în perioada 26 august–14 septembrie 2020 au participați ca invitați prefectul județului, domnul Marcel Virgil ȚURCAȘ, și șefii structurilor județene ale M.A.I., între care domnul comisar-șef Marius-Anton STUPARE, președinte de onoare al filialei.

Cu acest prilej, membrilor fondatori și membrilor filialei, care, în cei 25 de ani de la înființare, s-au remarcat prin activitățile desfășurate pentru apărarea drepturilor și intereselor legitime ale rezerviștilor militari din structurile M.A.I., le-au fost acordate diplome de onoare și diplome aniversare din partea Consiliului Executiv al Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din M.A.I.

2 thoughts on “Filiala Sălaj – Un sfert de veac de activitate

  1. Felicitări colegilor salajeni! La multe aniversări si sărbători cu sănătate si fericire!
    Col.r.Bungau Gheorghe-primvicepresedinte al Filialei BIHOR

  2. Felicitări colegilor salajeni! Multe aniversări si sărbători cu sănătate si fericire! Col.r.Bungau Gheorghe-primvicepresedinte al Filialei BIHOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.