Vineri, 29 aprilie 2022, cu prilejul aniversării a 120 de ani de la oficializarea calității de veteran de război, rezerviștii militari din filialele Asociației noastre, alături de venerabilii veterani de război, au fost prezenți la ceremoniile  militare și religioase organizată cu prilejul sărbătoririi ZILEI VETERANILOR DE RĂZBOI.

La București, ceremonia a fost organizată de Ministerul Apărării Naționale la Monumentul Eroilor din fața Universității Naționale de Apărare Carol I, în prezența ministrului apărării naționale și a reprezentanților celorlalte instituții ale statului. Președintele A.N.C.M.R.R. din M.A.I. și președintele A.V.R. din M.A.I. au avut onoarea de a participa la depunerea unei coroane de flori, în numele conducerii ministerului, de către domnul chestor general Bogdan Despescu, secretar de stat în M.A.I.

Manifestări omagiale asemănătoare au avut loc și în țară, membrii Asociației noastre fiind prezenți peste tot, în semn de cinstire a memoriei celor care s-au jertfit pentru apărarea pământului strămoșesc. Împreună cu membrii noștri, la aceste manifestări au participat și camarazi din filialele locale ale asociațiilor surori din Ministerul Apărării Naționale, Serviciului Român de Informații și Asociația Națională Cultul Eroilor Regina Maria. 

ROMÂNI, SĂ NU NE UITĂM EROII ȘI VETERANII DE RĂZBOI!

Ilustrăm prezenta cu imagini de la festivitățile din București, Alexandria, Alba Iulia, Baia Mare și

Satu Mare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.