Camarazii din filiala Alba au avut, joi 16 iunie 2022, bucuria de a-l sărbători pe domnul colonel în retragere Ioan CERGHEDEAN din localitatea Galda de Jos, la împlinirea venerabilei vârste de 100 ani, născut în aceeași localitate, la data de 16 iunie 1922. A urmat cursurile Școlii de Jandarmi la Timișoara, iar în perioada 1942-1952 a fost cadru activ al trupelor de jandarmi. Pe perioada războiului a efectuat servicii de pază și ordine publică în zona Avrigului, din județul Sibiu.

Alături de frumoasa familie a distinsului veteran, care il inconjoară cu multă dragoste, au ținut să fie prezenți la acest frumos moment aniversar prefectul judetului dl. Nicolae Albu, viceprimarul localitatii Galda de Jos, dl. Ioan Neag, președintele filialei Alba a A.N.C.M.R.R.Alexandru Ioan Cuza” dl. colonel în retragere Nicolae Panduru, presedintele AMVVD-sucursala Alba dl. Locotenent-colonel în retragere Daniel Albu, vicepresedintele ANCMRR din MAI-filiala Alba, dar si vicepresedintele filialei ANVR din MAI, dl. colonel în retragere Constantin Plopeanu, presedintele ANCERMfiliala Alba, dl. colonel în retragere Nicolae Lupu, doamna Petruța Pop, șefa Cercului Militar Alba Iulia si preotul paroh Eugen Ciufudean, care i-au oferit diplome de excelență, torturi aniversare și o sticlă de șampanie.

Poveștile și amintirile depănate de sărbătorit i-au fermecat pe toți cei prezenți, iar optimismul său ne îndreptățește să sperăm că vom fi împreună la cât mai multe aniversări.

La mulți ani fericiți și multă sănătate brav veteran!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.