Conducerea filialei Constanța a reușit ca și în primul trimestru al acestui an să marcheze, într-un mod unic și inedit, aniversarea a 12 camarazi care au împlinit venerabilele vârste de 85, 80, 75 și 70 ani.

În acest sens sărbătoriților le-au fost oferite, fie la domiciliu, la sediul filialei ori la restaurant, Diplome de Onoare pentru întreaga activitate desfășurată în structurile MAI și ale Asociației, unii activând încă de la înființarea filialei. De asemenea le-au fost înmânate câte o sticlă de vin serigrafiată cu numele lor și cu sigla filialei.

Sărbătoriții acestui prim trimestru al anului sunt: colonel (rtg) Nicolae Antonaru – 85 ani, vicepreședinte al filialei, colonel (rtg) Mihail Chircă – 85 ani, membru al Comitetului Executiv, plutonier adjutant șef (rtg) Diogene Sora – 85 ani, colonel (rtg) Virgil Cioroba – 75 ani, colonel (rtg) Cristache Cazacu – 75 ani colonel (rtg) Ion Bădoiu – 75 ani, plutonier adjutant șef (rtg) Ion Alexandroaie – 75 ani și alții.

Și pe această cale le dorim sărbătoriților tradiționalul La mulți ani! cu cele mai calde și sincere urări de sănătate, viață lungă și bucurii alături de cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.