In ziua de 17 martie 2023, începând cu orele 10, în sala de ședințe a Poliției municipiului Iași, a avut loc Conferința de dare de seamă și alegeri a ANCMRR din MAI filiala Iași.

La eveniment a luat parte d-l prefect Bogdan Cojocaru, un consilier al Primarului municipiului Iași, președinții filialelor județene ANCMRR „Alexandru Ioan Cuza” din M.Ap.N. și Asociației Naționale Cultul Eroilor” Regina Maria”, reprezentanți ai I.P.J. Iași, I.J.J. Iași, I.S.U. și Centrului Medical județean Iași.

În intervențiile lor invitații au evidențiat și au apreciat activitatea ANCMRR MAI filiala Iași, concluzionând și accentuând asupra necesității de continuare a activităților potrivit cu sarcinile asumate prin Protocoalele de colaborare recent actualizate.

Domnul colonel (r) dr. Ciochină-Barbu a fost reales președinte al filialei. Activitatea s-a încheiat cu o „agapă frățească”.

În intervenția sa la Conferință, domnul prefect Bogdan Cojocaru a spus, între altele:

„Am luat parte cu bucurie astăzi, alături de colegii din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne, la Adunarea Generală a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere.

În primul rând, le-am mulțumit militarilor în rezervă și în retragere pentru munca depusă în slujba cetățenilor. Au în spate cariere admirabile și o experiență de care putem beneficia cu toții, mai ales că mulți dintre cei prezenți și-au manifestat dorința de a contribui activ la viața comunității locale.

Filiala județeană a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere Iași are sub umbrela sa 428 de membri. Am preluat solicitările și problemele ridicate la întâlnirea de astăzi. I-am asigurat pe toți cei prezenți de sprijinul și susținerea mea. Putem lucra împreună pentru a identifica soluțiile cele mai bune!

Felicitări pentru activitatea desfășurată și multă sănătate tuturor cadrelor militare în rezervă și în retragere!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.