Marți 28 martie 2023, în sala de ședințe a Clubului Pensionarilor din municipiul Alexandria, s-a desfășurat Conferința de dare de seamă și alegeri a filialei Județene ,,Mihai Viteazul” Teleorman, în prezența domnului lt. col. (r.) Tudor Mămăligan, șef de departament în cadrul Consiliului Executiv al ANCMRR din MAI, precum și a președinților filialei județene Teleorman ,,Gl. David Praporgescu” a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din MapN și a filialei Județene Teleorman a Asociației Naționale a Veteranilor de Război.

Conferința a analizat activitatea desfășurată de conducerea filialei în cei patru ani de la alegeri, a dezbătut și aprobat situația financiară pe anul trecut și planul de venituri și cheltuieli pe anul 2023, precum și programul de acțiune pe anul în curs.

Totodată conferința a ales noul Comitet Executiv al filialei și Biroul Executiv al acestuia, având în frunte pe colonelul (r) Liviu-Sorinel Sandu, reales de cei prezenți ca președinte al filialei.

Cu această ocazie, din partea Consiliului Executiv al Asociației Naționale, au fost acordate diplome de excelență filialei, pentru întreaga activitate, domnului colonel (r) Liviu-Sorinel Sandu, pentru modul în care a condus filiala și domnului colonel (r) Emilian Orodel, pentru merite în promovarea imaginii acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.