În data de joi 30 martie a.c. a avut loc, la Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne din Capitală, Conferința de dare de seamă și alegeri a filialei București, la care au fost prezenți și membrii Consiliului Executiv al Asociației Naționale.

Conferința a dezbătui și aprobat activitatea desfășurată de Comitetul și Biroul Executiv ale filialei în ultimii patru ani, a aprobat activitatea financiară pe anul 2022 și planul de venituri și cheltuieli pe anul 2023, precum și programul de acțiune pe următorii patru ani.

Conferința a ales noul Comitet Executiv, format din 19 membri, și Biroul Executiv al filialei, format din 7 membri. Ca președinte al Biroului Executiv și, implicit al filialei București, a fost ales domnul general de brigadă în rezervă Tudor-Dorel Sandu.

Conferința s-a bucurat și de prezența domnului chestor de poliție Petre Stancu, președintele Colegiului Național al Polițiștilor, care a asigurat pe cei prezenți de susținerea cadrelor active din poliție în realizarea obiectivelor propuse pentru viitor. Domnul chestor a oferit, cu acest prilej, președintelui Asociației, general (r) dr. Ioan Hurdubaie, o diplomă de excelență și o medalie pentru activitatea desfășurată în folosul și binele camarazilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.