În data de 23 mai a.c. a avut loc, la Galați, Conferința de dare de seamă și alegeri a filialei județene a Asociației noastre. Deși membrii prezenți la acțiune au fost marcați de decesul, cu o seară înainte, a președintelui filialei, domnul colonel (r) Vasile Alupoae, în memoria căruia au păstrat un moment de reculegere, conferința s-a desfășurat în condiții optime, fiind ales un nou președinte în persoana domnului colonel (r) Cristache Jipa. Conferința a fost salutată și de inspectorul șef al poliției județene, președinte de onoare al filialei, domnul comisar șef Cornel-Georgian Mototolea, care a transmis participanților un mesaj de salut și a promis sprijinul său în realizarea obiectivelor programate.

În data de 24 mai a.c. a avut loc, la Brăila, Conferința de dare de seamă și alegeri a filialei locale a Asociației. Cei prezenți la eveniment, în număr foarte mare, au decis, după analizarea rezultatelor obținute de fosta conducere, reinvestirea în funcția de președinte al filialei a domnului colonel (r) Marian Caragață.

La ambele conferințe județene Consiliul Executiv al Asociației Naționale a fost reprezentat de domnul președinte, general****(r) dr. Ioan Hurdubaie.

Celor doi aleși le adresăm urări de sănătate si succes și-i asigurăm de sprijinul nostru în ducerea la bun sfârșit a misiunii încredințate de camarazi.

One thought on “ALEGERI LA GALAȚI ȘI BRĂILA

  1. Felicitari si succes mai departe noilor organe de conducere. La Galati merita pastrata mult memoria presedintelui Alupoae, un om deosebit, dedicat profesiei si asociatiei cu toata fiinta. Am colaborat foarte bine si am ajuns prieteni fiind din acelasi judet si avand cunostinte comune din perioada cat am lucrat si eu in MAI si la CNP. Asociatia si filialele pot face mai mult pentru membri numai prin implicarea mai activa a acestora. Ca presedinte a Filialei Jud. Galati a ANCMRR – M.Ap.N. si membru al Filialei Jud. Galati a ANCMRR- MAI, dorec o colaborare stransa pentru interesele comune ale pensionarilor militari. Doamne- ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.